EF|SOFA o nama

Upoznajte Extraform tvornicu. Spajanjem suvremene tvorničke proizvodnje i zanatske, ručne izrade nastaje zaokružen EF|SOFA proizvod. Pregledaj sve naše proizvode →

O nama

TVORNICA

EF|SOFA je proizvod Extraform tvornice. EF|SOFA je moderan i izbalansiran  tapecirani namještaj, svi komadi su izuzetno udobni, izdržljivi i funkcionalni. Glavna osobina EF|SOFA brenda je tradicionalan dizajn modularnih dijelova garnitura koji imaju bezgranične mogućnosti uklapanju u okruženje s naglskom na financijsku uštedu. Naš tim inženjera pažljivo kreira pouzdano i visokokvalitetno izrađene komade namještaja. Nastojimo da stvorimo kvalitetne proizvode koji će trajnošću osigurati isplativost kupovine. Vjerujemo da će neki komadi tradicionalnog dizajna EF|SOFA proizvoda uspjeti naći mjesto i u dizajnerski uređenim prostorima. Imamo visoke kriterije u pogledu izbora materijala koje koristimo, ne zaboravljajući na razumne cijene i dostupnost naših proizvoda. Kombiniramo trideset godina iskustva u pravljenju tapeciranog namještaja sa novim tehnologijama i inovacijama sa polja procesa proizvodnje. U našoj tvornici, na sjeveru Vojvodine, nastaju komadi od najkvalitetnijih i certificiranih materijala iz cijelog svijeta.

Tradicionalan dizajn, ekološka svijest i održivo, ekonomski odgovorno i etično poslovanje predstavljaju suštinu naše vizije. Nastojimo da EF|SOFA proizvodi budu oličenje ovih vrijednosti.

PROIZVODNJA

Proces proizvodnje je zasnovan na savršenom spoju najmodernije tehnologije i ručne izrade. Težimo besprijekornim rezultatima i stoga svaku fazu u procesu od dizajna do proizvodnje, preko prototipa i inženjeringa, do izbora boja i materijala i na kraju distribucije prati i kontrolira tim Extraform-ovih stručnjaka. Naš namještaj je namijenjen čovjeku. Zato pri projektiranju ne gubimo iz vida da će naši komadi biti prisutni u svakodnevnom životu ljudi.
Spajanjem suvremene tehnologije u serijskoj proizvodnji i ručne izrade imamo kontrolu nad ekološkim posljedicama. Kreiranjem izdržljivog, funkcionalnog i dugotrajnog namještaja direktno doprinosimo očuvanju životne sredine. Koristimo resurse tako da cjelokupna proizvodnja što manje utiče na životnu sredinu. Sve sekundarne sirovine se prerađuju ili prodaju, čime je utjecaj tvornice na životnu sredinu smanjen na minimum.

Spajanjem suvremene tvorničke proizvodnje i zanatske, ručne izrade nastaje zaokružen Extraform proizvod.

PRODAJA

Brand studioHR povezuje se s jedinim prodajnim mjestom tvrtke, izložbenim studijom smještenim u Zagrebu na adresi Heinzelova ulica 41. Brand je prvi puta prezentiran početkom 2018. godine, a predstavlja jedinstveno mjesto za kupovinu namještaja kako u Gradu Zagrebu tako i na području cijele Republike Hrvatske.
Vlasnik brenda studioHR je tvrtka QB designo d.o.o. sa sjedištem u Gradu Zagrebu. Tvrtka uspješno posluje od 2008. god. Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja i ugradnja namještaja najčešće kuhinja. Proizvode u ponudi ispručujemo direktno iz tvornica diljem svijeta u domove svojih kupaca.

CILJ

Cilj tvrtke je kupcima osigurati namještaj i prateću opremu najviše kvalitete po najnižim cijenama. Istinski vjerujemo da su proizvođači s kojima surađujemo osigurali najnižu moguću cijenu za proizvode optimalne kvalitete, ti se proizvodi mogu usporediti sa proizvodima najskupljih brendova na tržištu.

IMPRESUM

QB DESIGNO društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge upisano je pri Trgovačkom sudu u Zagrebu pod MBS 080648445, OIB 84087334545. Sjedište tvrtke je na adresi Ivana Antunovića 5, 10000 Zagreb. Iznos temeljnog kapitala trgovačkog društva je 20.000,00 kn. Jedini član uprave društva je Luka Krajnović. Račun tvrtke otvorene je kod banke Privredna Banka Zagreb d.d. IBAN : HR8223400091110321184. SWIFT CODE: PBZG HR 2X

posjeti : studioHR