AKCIJA
sjedeća garnitura
Casa

Akcija, sjedeća garnitura Casa po najnižoj cijeni do sada. Iskoristi ovu jednistvnu priliku

EF|SOFA Casa

Akcija sjedeća garnitura Casa.

Do 27.11.2023. u našem studiju u Heinzelovoj 41 možete pogledati, isprobati i kupiti garnituru Casa po najnižoj cijeni do sada.

EF|SOFA je proizvod Extraform tvornice. EF|SOFA je moderan i izbalansiran  tapecirani namještaj, svi komadi su izuzetno udobni, izdržljivi i funkcionalni. Glavna osobina EF|SOFA brenda je tradicionalan dizajn modularnih dijelova garnitura koji imaju bezgranične mogućnosti uklapanju u okruženje s naglskom na financijsku uštedu. Naš tim inženjera pažljivo kreira pouzdano i visokokvalitetno izrađene komade namještaja. Nastojimo da stvorimo kvalitetne proizvode koji će trajnošću osigurati isplativost kupovine. Vjerujemo da će neki komadi tradicionalnog dizajna EF|SOFA proizvoda uspjeti naći mjesto i u dizajnerski uređenim prostorima. Imamo visoke kriterije u pogledu izbora materijala koje koristimo, ne zaboravljajući na razumne cijene i dostupnost naših proizvoda. Kombiniramo trideset godina iskustva u pravljenju tapeciranog namještaja sa novim tehnologijama i inovacijama sa polja procesa proizvodnje. U našoj tvornici, na sjeveru Vojvodine, nastaju komadi od najkvalitetnijih i certificiranih materijala iz cijelog svijeta.

Posjeti naš studio →

EF|SOFA Casa

Do 27.11.2023. u našem studiju u Heinzelovoj 41 možete pogledati, isprobati i kupiti garnituru Casa po najnižoj cijeni do sada.

Sjedeća garnitura Casa je modularna što znači da je u ponudi više različitih modula koji spajanjem tvore garnituru različitih oblika i dimenzja. Casa je dizajnirana s naglaskom na kvalitetu, jednostavnih je linija i izuzetno udobna. Casa stoji na nogicama 10 cm visine što olakšava čišćenje ispod garniture, a osnova modela je mogućnost razvlačenja u pomoćni ležaj.

Osigurali smo najnižu promotivnu cijenu za model Casa. Promocija traje 27.11.2023.

Casa će biti izložen U našem studiju cijeli listopad. Za to vrijeme garnituru možete pogledati, isprobati i naručiti uz najnižu promotivnu cijenu i plaćanje do 36 rata bez kamata. Za vrijeme promocije uz najnižu cijenu svakom kupcu osigurali smo i dodanih 10% popusta na sve DanKuchen modele kuhinja u našoj ponudi.
Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku, posjetite naš studio i uvjerite se u kvalitetu i udobnost sjedeće garniture Casa.

Više o modelu Casa →